Despre noi

Valori

Credem în originalitate și open-mind, suntem creativi și promovăm gândirea „outside the box”. Mizăm pe calitate în tot ceea ce facem și acordăm o importanță deosebită profesionalismului în relația cu partenerii noștri. Suntem competitivi, ne place să învățăm, dorim să ne valorificăm abilitățile, suntem dornici să infruntăm noi provocări deoarece credem că fiecare provocare reprezintă o oportunitate de a ne depăși limitele și de a ne perfecționa munca.

 

Capital uman

Factorul uman este acela care dă valoare oricărui lucru, fie că este vorba despre un plan de afaceri, o strategie, un produs sau un serviciu, de aceea punem accent pe team-work și pe comunicare transparentă. Suntem o echipă tânără și ambițioasă, cu experiență și cunoștinte de specialitate în marketing, publicitate, event planning, IT și management, dar cea mai importantă credem că este pasiunea pe care o împărtășim pentru aceste domenii. Suntem dornici să vă punem la dispoziție abilitățile noastre pentru a realiza împreună o strategie eficientă de comunicare.

 

Viziune

Noi credem că nevoile sunt cele care definesc comportamentul consumatorilor și urmărim nu doar să aflăm circumstanțele în care un consumator achiziționează un produs sau serviciu, ci și motivația care stă la baza alegerii acestuia. Consumatorii filtrează mesajele prin prisma amintirilor personale, a normelor și valorilor proprii și a percepțiilor culturale. Prin identificarea unor puncte comune ale acestor filtre, putem concepe o strategie de comunicare autentică și eficientă.

 

Parteneriate durabile

Dorim să ne fiți nu doar clienți, ci să formăm împreună parteneriate de lungă durată. Deoarece sunteți partenerii noștrii, gestionăm bugetul dvs. ca fiind propriul nostru buget, vă garantăm transparență în relația de afaceri și un raport calitate-preț corect.

 

Și dacă nu ne credeți pe cuvânt, noi acceptăm provocările, așă că vă invităm să ne contactați pentru a vă convinge singuri de ceea ce vă putem oferi.

 

Deocamdată cam atât despre noi. Dorim să aflăm mai multe despre dumneavoastră !

 

CONTACT

  • Adresa: Șos. Giurgiului, nr.118, bl.12, sc.5, ap.121, C3
    București - Sector 4
  • Email: contact@ramsco.ro
  • Website: www.ramsco.ro
  • Telefon: 031.415.20.70